Wat ik doe

De zorgen die mensen hebben voordat ze voor hulp gaan zoeken zijn heel verschillend. We beginnen met een intakegesprek waarin we elkaar beter leren kennen en waarin de vragen en verwachtingen duidelijk worden. Zo kunnen wij bepalen of we een goede match zijn en hoe het traject eruit komt te zien.

Individueel

Jij hebt zorgen en jij zoekt iemand om mee te praten. Je wilt aan je leven werken en zo het leven verbeteren. Alleen aan je zorgen werken is vaak moeilijk, dus iemand die samen met jou kan zoeken naar de juiste oplossing zou dan ideaal zijn. Wat je zorg ook is, wij kunnen samen werken aan de toekomst. 

Koppels

Soms loopt het niet lekker in een relatie en komen jullie er samen niet meer uit. Een relatie vraagt veel werk, aandacht en zorg. Door in een veilige omgeving met een therapeut te praten, kunnen jij en je partner nieuwe manieren ontdekken om met elkaar in contact te komen. 

Meer dan twee

Ook polyamoureuze relaties kunnen met hun zorgen bij mij terecht. Groepen mensen staan voor unieke problemen door de verschillen in rollen tussen de personen. Samen werken aan open communicatie, het begrijpen van elkaars perspectief en het bespreken van zorgen kan het vertrouwen in elkaar weer versterken. 

Seksuologische counseling

Seksuologische counseling is een vorm van kortdurende hulpverlening die als doel heeft om aan een seksueel gerelateerde klacht of zorg te werken en wanneer mogelijk te verhelpen. 

Wanneer seks niet meer plezierig is, er zorgen zijn of er andere problemen voorkomen, zoekt men vaak pas na enkele jaren naar hulp. Dit is erg jammer, want hoe eerder je komt, hoe gemakkelijker het is om eraan te werken. 

Als je het belangrijk vindt dat er een open, accepterende en toegankelijke sfeer verwezenlijkt wordt tijdens de gesprekken, dan zul je je bij mij meer dan welkom voelen. 
Voorbeelden van problemen waarmee je bij mij terecht kunt, zijn onder anderen: problemen rond het seksueel verlangen, problemen rond de seksuele opwinding, problemen rond het orgasme, seksuele-pijnproblemen, seksuele ontevredenheid, relatieproblemen, zorgen rond seksuele oriĆ«ntatie, genderidentiteitsproblemen en zorgen rond parafiliĆ«n/fetishes. 
Ben je niet zeker of jouw zorg/probleem hiertussen staat, neem contact met mij op! Ik sta open voor alle vragen en doe mijn best om het beste voor jou te verkrijgen. 

De gesprekken kunnen zowel individueel als met partner(s) doorgaan. 
Tevens zal er in overleg een geschikte locatie in regio Nijmegen gezocht worden.


De gesprekken zijn seks-positief, LHBTI+ - friendly en respectvol. 
De gesprekken kunnen in het Nederlands en Engels doorgaan. 

Personen met een beperking, die nood hebben aan een seksuologisch consult, neem contact op! 
Zo kunnen wij samen de mogelijkheden bekijken. 

clitoris 3d Nick Hoeken

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Na het aanvragen van een gesprek via het contactformulier, mail of telefoon, wordt er een afspraak gepland. Tijdens deze intakesessie wordt er kennisgemaakt met elkaar en wordt er gekeken of er een klik is. Het is belangrijk dat wij beiden ons goed voelen, zodat er fijne sessies kunnen volgen. Na de kennismaking volgt het moment waarop jij je vraag kunt stellen of je zorg op tafel kunt leggen. Vanuit jouw vraag kan ik aangeven hoe ik je kan helpen en hoe ons verdere traject zich zal vormen. Aan het einde van het gesprek plannen we een vervolgsessie in. 

Vervolgens volgen enkele vervolgsessies. Afhankelijk van de vraag kunnen dit er meer of minder zijn. Mijn doel is om jou zo snel mogelijk verder te helpen met jouw vraag of zorg. 

In onze laatste sessie ronden we samen het traject af en kijken we wat jij nodig hebt om de positieve verandering in je leven vast te kunnen blijven houden. 

De sessies gaan door in gezondheidscentrum Cuijk of de Kroonsteen 8 in Malden. Tevens is het mogelijk om op locatie af te spreken, bijvoorbeeld bij jou thuis, neem voor de mogelijkheden contact op!

Heb je interesse of ben je benieuwd of ik je kan helpen? 
Neem dan contact op!