Over mij

Master in de seksuologie / Consulent seksuele gezondheid NVVS

  • MSc Seksuologie
  • BSc Toegepaste Psychologie
  • Consulent seksuele gezondheid NVVS 
  • Klinisch Seksuoloog VVS (België) 


Welkom op mijn website! Ik ben Nick, een jonge en enthousiaste consulent die samen met zijn partner in de buurt van Nijmegen woont.
Na mijn eerste studie Toegepaste Psychologie in Eindhoven ben ik naar Leuven verhuisd om een master in de Seksuologie te gaan volgen. Hierbij heb ik mijn hunkering naar wetenschappelijke informatie over seksualiteit kunnen vervullen en mijn nieuwsgierigheid naar nieuwe informatie laten groeien. Bij beide opleidingen heb ik kwalitatief onderzoek gedaan op het gebied van seksualiteit.
Sinds januari 2019 maak ik deel uit van de Praktijk voor Seksuologische Therapie te Nijmegen. Dit is een samenwerkingsverband van seksuologen, artsen, psychologen en bekkenfysiotherapeuten.

Voor mij is het belangrijk dat ik nieuwe informatie blijf vergaren over seksualiteit en dit het liefst op een kritisch wetenschappelijke manier verkregen. Ook is het voor mij belangrijk om tools te blijven vergaren die ervoor zorgen dat ik cliënten op de beste manier kan helpen groeien. 

Ik doe dit werk, omdat ik geniet van mensen helpen en naar ze te luisteren. Wanneer iemand naar je toekomt met een zorg en jij kunt die zorg wegnemen, verbeter je iemand zijn kwaliteit van leven. Als persoon groei je van deze ervaringen en zie je hoe mooi het leven kan zijn doordat cliënten laten zien hoe zeer zij geholpen zijn. 

Wanneer je bij mij in gesprek bent, zal je merken dat ik betrouwbaarheid, respect en humor belangrijk vind in mijn aanpak. Door mijn ruimdenkende en seks-positieve houding zal ik oordeelloos en open met jou omgaan. Ik zie mijzelf als LHBTI+ - friendly en heb weet van wat voor dynamieken in deze groep kunnen spelen. Ook ga ik analytisch te werk. 

  • BDSM/Kink - vriendelijk
  • Polyamorie - vriendelijk
  • LHBTQIA+ - vriendelijk