Diensten

De zorgen die mensen hebben voordat ze voor hulp gaan zoeken zijn heel verschillend. We beginnen met een intakegesprek waarin we elkaar beter leren kennen en waarin de vragen en verwachtingen duidelijk worden. Zo kunnen wij bepalen of we een goede match zijn en hoe het traject eruit komt te zien.

Individueel

Jij hebt zorgen en jij zoekt iemand om mee te praten. Je wilt aan je leven werken en zo het leven verbeteren. Alleen aan je zorgen werken is vaak moeilijk, dus iemand die samen met jou kan zoeken naar de juiste oplossing zou dan ideaal zijn. Wat je zorg ook is, wij kunnen samen werken aan de toekomst. 

Koppels

Soms loopt het niet lekker in een relatie en komen jullie er samen niet meer uit. Een relatie vraagt veel werk, aandacht en zorg. Door in een veilige omgeving met een therapeut te praten, kunnen jij en je partner nieuwe manieren ontdekken om met elkaar in contact te komen. 

Meer dan twee

Ook polyamoureuze relaties kunnen met hun zorgen bij mij terecht. Groepen mensen staan voor unieke problemen door de verschillen in rollen tussen de personen. Samen werken aan open communicatie, het begrijpen van elkaars perspectief en het bespreken van zorgen kan het vertrouwen in elkaar weer versterken. 

Seksuologische counseling

Seksuologische counseling neemt vorm in laagdrempelige gesprekken, waarin uw zorgen en vragen rond seksuele thematieken besproken en opgelost worden. Klik voor meer informatie op 'Meer lezen' of neem contact met mij op via het contactformulier!