Life coaching

Zorgen en lasten zijn vaak barricades die jouw ideale leven in de weg staan. Het kan zijn dat je hulp nodig hebt met organiseren van je dag en stapsgewijze ondersteuning kunt gebruiken. Maar het kan ook zijn dat je je zorgen maakt over je gezin of je hebt moeite met de keuzes die je gemaakt hebt op het gebied van je loopbaan. Misschien ben je de feeling kwijt met de mensen om je heen of maak je je zorgen over meer existentiële vraagstukken. Door middel van Life coaching gaan we het beste in jou naar voren halen. Hierdoor kan je beter omgaan met je zorgen en lasten. Jij bent namelijk de dirigent van je leven en jij bent ook de enige die dat kan zijn!


Praktijk ruimte therapie Nick Hoeken

De vorm van coaching zal afhangen van de vraag. Echter kan het soms al genoeg zijn om een luisterend oor te hebben of iemand waarmee je kunt discussiëren. Zelfs wanneer je je zorgen maakt of je zorgvraag wel valide is, mag jij er zijn als persoon en mag jij gehoord worden. Ook jij bent het waard om naar geluisterd te worden!

Heb je een zorg? Dan heb jij al een reden om een gesprek aan te vragen, ook de kleinste zorg kan al genoeg zijn om behoefte te hebben aan een goed gesprek. 

Mogelijke onderwerpen waar ik je mee kan helpen zijn: 
Relationele zorgen
Hoogsensitiviteit
Zelfvertrouwen
Groei
Werkgerelateerd zorgen
Stress
Existentiële vraagstukken

Staat jouw zorg of vraag niet tussen de onderwerpen, neem contact met mij op via het contactformulier!

Hoe gaat het in zijn werk?

Na het aanvragen van een gesprek via het contactformulier, mail of telefoon, wordt er een afspraak gepland. Tijdens deze intakesessie wordt er kennisgemaakt met elkaar en wordt er gekeken of er een klik is. Het is belangrijk dat wij beiden ons goed voelen, zodat er fijne sessies kunnen volgen. Na de kennismaking volgt het moment waarop jij je vraag kunt stellen of je zorg op tafel kunt leggen. Vanuit jouw vraag kan ik aangeven hoe ik je kan helpen en hoe ons verdere traject zich zal vormen. Aan het einde van het gesprek plannen we een vervolgsessie in. 

Vervolgens volgen enkele vervolgsessies. Afhankelijk van de vraag kunnen dit er meer of minder zijn. Mijn doel is om jou zo snel mogelijk verder te helpen met jouw vraag of zorg. 

In onze laatste sessie ronden we samen het traject af en kijken we wat jij nodig hebt om de positieve verandering in je leven vast te kunnen blijven houden. 

De sessies gaan door in een praktijkruimte van Sarvata, centrum voor Gezondheid en Welzijn. Tevens is het mogelijk om op locatie af te spreken, bijvoorbeeld bij jou thuis, neem voor de mogelijkheden contact op!

Heb je interesse of ben je benieuwd of ik je kan helpen? 
Neem dan contact op!